Patch 1.08 voor Dark Souls II vrijgegeven

Als voorbereiding op eerste downloadbare uitbreiding Crown of the Sunken King.

Ontwikkelaar From Software heeft patch 1.08 voor Dark Souls II vrijgegeven. De patch past de statistieken aan van wapens en bepantsering en verhelpt ook enkele bugs. Hier vind je een overzicht met de volledige lijst met veranderingen aan Dark Souls II.

De patch komt er als voorbereiding op de eerste downloadbare uitbreiding voor de game. Deze eerste uitbreiding heet Crown of the Sunken King en komt vandaag uit.

Volgens uitgever Namco Bandai stuurt Crown of the Sunken King "spelers op een queeste om de kroon van Koning Vendrick te bemachtigen. Er vallen verschillende nieuwe gebieden te ontdekken, zoals piramiden en grotten, alsook nieuwe, onbekende vijanden."

Crown of the Sunken King is het eerste deel in een trilogie van downloadbare uitbreidingen. Deel twee heet Crown of the Old Iron King en komt uit op 26 augustus. Crown of the Ivory King komt tenslotte uit op 24 september.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread