Assassin's Creed reeks krijgt parkour-adviseur

Opdracht begint bij Assassin's Creed: Unity.

Uitgever Ubisoft geeft de Assassin's Creed reeks een parkour-adviseur. De opdracht van Michael 'Frosti' Zernow begint alreeds bij het te verschijnen Assassin's Creed: Unity.

Zernow beoefent parkour bij het Tempest genootschap en heeft in het verleden al de motion capture verzorgd voor parkour in andere games.

"Ik ben al geruime tijd fan van de Assassin's Creed reeks," zo zegt Zernow. "Het is één van de weinig zichtbare voorbeelden van parkour die jonge atleten elk jaar naar de sport brengen."

Assassin's Creed Unity komt uit op 28 oktober. Naast Unity is Zernow bezig aan nog twee andere games in de Assassin's Creed reeks. De ene game is waarschijnlijk Assassin's Creed: Comet voor PlayStation 3 en Xbox 360. Over deze titel heeft Ubisoft nog geen info gegeven. De tweede game betreft de volgende grote game in de Assassin's Creed reeks. Deze game is alreeds volop in productie om de jaarlijkse release van een Assassin's Creed game te garanderen.

Om meer te weten te komen over de volgende game in de franchise, kun je terecht op ons Assassin's Creed Unity info overzicht.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread