Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Last of Us: Remastered laat je kiezen tussen 30/60 FPS, DLC is cross-buy

En heeft een Photo Mode.

The Last of Us: Remastered kan je spelen in 30 of 60 frames per seconde. Dit kondigt community manager van Naughty Dog Arne Meyer aan op een persevenement in Spanje. Naast de hogere optionele framerate bevat de remaster ook textures met meer detail en heeft de game uitgebreidere audio-opties.

Volledig nieuw voor The Last of Us is de zogenaamde Photo Modus. Dat meldt onze zustersite Eurogamer Spanje. Hierin zit een gratis camera met verschillende filters om in-game foto's te nemen. Volgens Meyer is dit te vergelijken met dezelfde modus uit inFamous: Second Son.

Ook zijn er nieuwe downloadbare uitbreidingen (DLC) gepland. Deze ondersteunen de cross-buy functionaliteit, zodat je de content maar één keer hoeft te kopen voor alle platformen. De DLC-pakketten die al verschenen voor de originele versie, zoals Grounded en Left Behind, zitten al gratis bij deze geremasterde versie.

The Last of Us: Remastered komt op 29 juli uit voor de PlayStation 4. Deze uitgave bevat alle DLC-pakketten die voor de PlayStation 3-versie uitkwamen.

Cover image for YouTube videoThe Last of Us Remastered E3 2014 Trailer (PS4)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS4
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties