Robin, Lucina en Captain Falcon bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Rayman als Assist Trophy.

Lucina en Robin van Fire Emblem: Awakening zijn de nieuwste speelbare karakters in het aankomende Super Smash Bros. voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Captain Falcon van de F-Zero raceserie maakt ook dit keer zijn opwachting.

Net als bij de Wii Fit Trainer en de Villager van Animal Crossing kun je kiezen tussen het mannelijke en vrouwelijke geslacht voor Robin. In Fire Emblem: Awakening staat het uiterlijk en geslacht van het karakter ook niet vast, omdat je daarin dit personage naar eigen invulling aanmaakt.

Ook Chrom uit Awakening komt voor in een nieuwe trailer, maar waarschijnlijk is hij enkel beschikbaar als een Assist Trophy. Ubisofts Rayman is nu wel zeker als een Assist Trophy. Het is voor het eerst in de Super Smash Bros.-serie dat een third-party karakter wel aanwezig is in de game, maar niet speelbaar is.

De Fire Emblem-personages zijn de tiende en elfde nieuwe toevoeging voor de nieuwe Super Smash Bros.-games. Dit zet de teller momenteel op 35 verschillende speelbare personages. Het rooster ziet er nu als volgt uit:

Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario, Diddy Kong en Captain Falcon keren terug.

Animal Crossings 'Villager,' (mannelijk en vrouwelijk) de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Mii Fighter, Lady Palutena, Pac-Man, Robin (mannelijk en vrouwelijk) en Lucina zijn nieuw.

Nintendo geeft een trailer vrij waarin de nieuwe karakters een introductie krijgen. De releasedatum van Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS is 3 oktober, terwijl de Wii U-versie in de kerstperiode volgt.

sm1
sm2
sm3
sm4

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread