Raiden bevestigd als speelbaar personage Mortal Kombat X

Gameplay-trailer toont dondergod in drie gevechtsvarianten.

NetherRealm Studios bevestigt Raiden als speelbaar personage in Mortal Kombat X. De ontwikkelaar toont een gameplay-trailer waarin de dondergod in verschillende gevechtsvariaties is te zien. De aankondiging vond afgelopen weekend plaats op het Evolution Championship Series (EVO) toernooi.

In de trailer knokt Raiden tegen het personage Kotal Kahn en gebruikt hiervoor drie vechtstijlen. Thunder God Raiden richt zich op elektrocutie-combinaties, terwijl Displacer Raiden vooral teleportatie gebruikt om zijn tegenstander te verslaan. Storm Lord Raiden zet stroomvallen in om zo de vijand schade aan te brengen.

De gevechtstechnieken die Raiden in eerdere Mortal Kombat-games gebruikte, zijn ook allen aanwezig. In de trailer zie je tot slot een nieuwe X-Ray-beweging en een gewelddadige Fatality.

De toevoeging van Raiden brengt het totaal aangekondigde personages op zeven. Naast de dondergod tonen de beelden tot op heden Cassie Cage, D'Vorah, Ferra/Torr, Kotal Kahn, Scorpion en Sub-Zero. Mortal Kombat X komt in 2015 uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread