Orginele cast Alien-film keert terug voor Alien: Isolation DLC

UPDATE: Pre-order bonus later voor iedereen te koop.

UPDATE: De pre-order bonusmissies Crew Expendable en Last Survivor komen in een later stadium beschikbaar voor iedereen. Dat verklaart uitgever Sega op diens Facebookpagina.

De verklaring volgt op verontrustende reacties uit de gamescommunity. Kort na de aankondiging van de exclusieve content werd Sega ervan beticht een aanzienlijk stuk content achter te houden, enkel voor degenen die Alien: Isolation 'blind' vooraf bestellen.

ORIGINEEL: De originele cast van de Alien film uit 1979 keert terug voor de downloadbare content (DLC) van Alien: Isolation, de survival-horrorgame van The Creative Assembly.

Wanneer je Alien: Isolation reserveert, krijg je gratis toegang tot de Nostromo Editie van de game. Deze editie bevat de eerste van twee DLC-missies, die de naam Crew Expendable draagt. Hier neem je onder andere de rol aan van Sigourney Weaver's Ellen Ripley, die samen met de rest van de bemanning van het ruimteschip Nostromo te maken krijgt met de Xenomorph alien. Ook de karakters Dallas en Parker zijn speelbaar.

Crew Expendable geeft een alternatief scenario voor de evenementen uit de eerste film. En hoewel je de mogelijkheid krijgt om alle bekende locaties van het schip te bezoeken, is het niet een stap voor stap herbewerking van de film.

De tweede uitbreiding heet Last Survivor en start aan het einde van de eerste film, wanneer Ripley wil ontsnappen in de Narcissus. Deze missie is exclusief voor geselecteerde winkelketens, waarover Sega later meer duidelijk maakt. In Amerika is Last Survivor zo GameStop-exclusief.

Alien: Isolation is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Bloodstained: Ritual of the Night en Jump Force vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass

Voor console althans, de pc-games voor oktober volgen later.

Disco Elysium release bekend

Dis-komt er snel aan.

Feature'In The Outer Worlds moeten mensen zich bovenal amuseren'

Interview met Kathryn Megan Starks, Senior Narrative Designer bij Obsidian Entertainment.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread