'Borderlands: The Pre-Sequel voor PS4 en Xbox One is denkbaar'

Als fans het graag willen.

De mogelijkheid dat Borderlands: The Pre-Sequel ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt is niet uitgesloten. Dat laat ontwikkelaar Tony Lawrence weten in een interview met GameReactorTV.

Momenteel is de game enkel in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. "Dat is waar de Borderlands 2-spelers zijn, hen willen we met The Pre-Sequel bedanken," legt Lawrence uit. "Maar als fans aangeven dat ze graag een versie voor de nieuwe generatie spelcomputers zien, dan denken we er over na. Eerst concentreren we ons op de huidige platformen."

Volgens regisseur Matt Armstrong is het niet logisch The Pre-Sequel aan te bieden aan PlayStation 4 en Xbox One-bezitters, omdat het verhaal het midden is van een trilogie. Armstrong noemt het oneerlijk enkel het middelste deel aan te bieden voor platformen die Borderlands en Borderlands 2-spelers wellicht niet in huis hebben.

"Wie weet, we wachten de reacties af. Maar voor nu zijn we blij met de keuze die we gemaakt hebben," aldus Lawrence.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread