Steam kent acht miljoen gelijktijdige gebruikers

Terwijl de Steam Summer Sale 204 de slotfase ingaat.

De Steam Summer Sale 2014 heeft er voor gezorgd dat Valve een nieuw record heeft bereikt. Op 29 juni jongstleden telde het bedrijf meer dan acht miljoen Steam-gebruikers tegelijkertijd (via DualShockers).

In december van 2013 stond het record nog op zeven miljoen gebruikers, waar het in 2011 nog op 4,4 miljoen gebruikers stond. Dota 2 en Counter-strike: Global Offensive zijn onder deze spelers de meest gespeelde games.

Vandaag is de laatste dag van de Steam Summer Sale. De zogenaamde 'Encore'-dag is aangebroken, waarbij veel games opnieuw met korting zijn op te pikken. De uitverkoopt stopt om 19:00 uur vanavond. Momenteel pik je onder meer The Elder Scrolls V: Skyrim op voor 3,47 euro en Far Cry 3 voor 4,99 euro.

steam

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread