NIS America onthult Europese releasedatum Natural Doctrine

Tactische RPG komt uit in september.

Uitgever NIS America maakt bekend dat Natural Doctrine op 19 september lanceert in Europa. De tactische RPG komt uit op PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

In de game ondernemen jij en je tegenstander beurtelings acties om de tegenpartij te verslaan. Volgens de uitgever is het daarbij belangrijk goed te plannen, want "zodra een teamgenoot sterft, dan is het Game Over."

Natural Doctrine bevat onder andere online versus en co-op modi en cross-save en cross-play functionaliteiten. Zo speel je op de PlayStation 3 bijvoorbeeld ook tegen PlayStation 4-gamers.

Momenteel zijn enkel de Amerikaanse prijzen bekend. De PlayStation Vita-versie kost 39,99 dollar, de PlayStation 3-editie 49,99 dollar en de PlayStation 4-versie kost 59,99 dollar.

Er zijn ook special editions beschikbaar voor alle versies van de game, die zowel als download als fysiek uitkomen. Deze bevatten onder andere een rugzak, een poster en een artbook en kosten 20 dollar extra.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread