Europese releasedatum bekend voor Fairy Fencer F

Gelimiteerde editie vanaf 1 juli te bestellen.

De Japanse role-playing game Fairy Fencer F van ontwikkelaar Compile Heart is vanaf 26 september beschikbaar voor de PlayStation 3, zo laat uitgever NIS America weten.

Fairy Fencer F vertelt het verhaal van Fang en Tiara, die zich midden in het conflict vinden van een godin en een kwaadaardige god. Deze goden vechten hun meningsverschil uit door verschillende speciale wapens over de wereld te verspreiden, om daar door mensen gebruikt te worden. De mensen die deze zogeheten Furies gebruiken, heten Fencers.

Vanaf 1 juli is er een gelimiteerde editie van de game te bestellen. Deze bevat de PlayStation 3-game, een hardcover artbook, een soundtrack en een beanie(muts).

De game is al sinds oktober 2013 in Japan verkrijgbaar en komt van dezelfde studio als Hyperdimension Neptunia. Bij het project zijn twee veteranen van de Final Fantasy-reeks betrokken. De ontwerpen zijn gedaan door Yoshitaka Amano en de muziek is gecomponeerd door Nobuo Uematsu.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread