Dit najaar nieuwe bta Battlefield Hardline

Dit keer voor alle platformen waarop de game uitkomt.

Dit najaar komt een nieuwe bta uit voor Battlefield Hardline. Dit maakt Visceral Games-directeur Steve Papoutsis bekend.

"Als je niet de kans hebt gehad de Battlefield Hardline bta te spelen, maak je dan geen zorgen", zegt Papoutsis op de Battlefield blog. "Je kunt op ons rekenen aangezien we dit najaar nog een bta lanceren op alle platformen [waarop de game uitkomt]."

Verder is te lezen dat de ontwikkelaar bewust tijdens de E3-beurs van 2014 al een bta heeft gelanceerd, zodat het de feedback van spelers ruim voor de uiteindelijke lancering kan verwerken. In de komende maanden geeft Visceral Games meer details prijs over zowel de singleplayer- als multiplayermodus van de shooter.

De eerste bta van Battlefield Hardline was van 9 tot en met 26 juni alleen speelbaar op de pc en PlayStation 4. De volgende bta is naast deze twee platformen ook beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One.

De nieuwe bta vindt dit najaar plaats, maar een precieze datum ontbreekt vooralsnog. Battlefield Hardline ligt vanaf 21 oktober in de winkels.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread