Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rock Simulator 2014 populair op Steam Greenlight

Staat hoog op de conceptenpagina.

Rock Simulator 2014 is momenteel een populair concept op Steam Greenlight. De game verzamelt daar reacties en beoordelingen van potentiële kopers.

Volgens de omschrijving op Steam Greenlight is Rock Simulator 2014 "een droom voor liefhebbers van stenen. Je bekijkt prachtige stenen in eender welke locatie ter wereld." Er zijn ook minigames waarin je een steen speelt, zoals eentje waarin je van een heuvel afrolt en obstakels ontwijkt.

Sinds de start van het project op 22 juni heeft Rock Simulator 2014 een rating van vijf sterren gekregen. Ontwikkelaar Strange Panther Games laat vandaag weten dat de game van plaats 69 naar plaats negen is gestegen. Binnenkort komen er ook meer screenshots uit.

Eens de titel door Steam Greenlight is geloodst, bestaat er de kans dat je Rock Simulator 2014 straks gewoon op Steam kunt kopen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image
Related topics
PC
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties