Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saints Row IV krijgt National Treasure Edition

Bevat naast hoofdgame 29 downloadbare uitbreidingen.

Uitgever Deep Silver kondigt de Saints Row IV National Treasure Edition aan. De bundel bevat naast de hoofdgame 29 downloadbare uitbreidingen.

De meest substantiële uitbreidingen uit het pakket betreffen de verhalende Enter the Dominatrix en How the Saints Saved Christmas. Daarnaast krijg je toegang tot extra wapens, voertuigen, kledingstukken en andere cosmetische aanpassingen.

De editie komt zowel uit voor de spelcomputers als voor de pc en kost 29,99 dollar. Momenteel is een soortgelijke deal goedkoper te vinden in de Steam Summer Sale. Hierbij krijg je echter niet het 'Grass Roots 'Merica'-wapen, dat exclusief is voor de National Treasure Edition.

Een overzicht van alle content in de National Treasure Edition vind je op de website van Saints Row. De bundel komt aan het einde van de zomer uit.

In Saints Row IV ben je niet langer een straatschoffie maar ben je uitgeroepen tot de president van de Verenigde Staten. Je komt terecht in een gesimuleerde versie van Steelport dankzij een invasie van aliens, en dat levert je superkrachten op waarmee je bovenmenselijk snel rent en veel hoger springt dan normaal.

Cover image for YouTube videoSaints Row IV Announce Teaser - [Europe]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Saints Row 4

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties