Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Downloadbare content Heroes voor Resogun nu verkrijgbaar

Helden mogen zich aanmelden.

De eerste uitbreiding voor PlayStation 4-exclusieve shoot 'em up Resogun is vanaf vandaag beschikbaar, zo laat Sony's XDEV Studio Europe weten.

De downloadbare content Heroes bevat twee nieuwe modi en het nieuwe level Avernus is aan de game toegevoegd. In de Survival modus heb je één leven en houd je het zo lang mogelijk vol tegen een oneindige golf vijanden. Er zijn tevens nieuwe power ups toegevoegd om je hierbij te helpen.

In de Demolition modus vecht je 's nachts in Avernus, alleen gewapend met je proximity bomb die na elk gebruik opnieuw opgeladen wordt. Je andere wapens, je boost en je overdrive zijn uitgeschakeld. Wel is er de nieuwe Wrecking Ball toegevoegd die bij aanraking door het level vliegt en alles op zijn pad vernietigt.

De Heroes uitbreiding is vanaf vandaag verkrijgbaar in de PlayStation Network Store voor €4,99. Deze volgt op de gratis update voor Resogun met Ship Editor en co-op stand.

Cover image for YouTube videoRESOGUN Heroes expansion TRAILER on PS4 | #4ThePlayers

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resogun

PS4, PS3, PlayStation Vita

Related topics
PS4
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties