Punkbuster bant verkeerde spelers in Battlefield 3

Electronic Arts zoekt een oplossing.

Op Battlefield 3 bant Punkbuster niet alleen cheaters maar ook correcte spelers van de servers. Punkbuster is een programma dat automatisch cheaters ontdekt en vervolgens van de servers haalt. Electronic Arts onderzoekt het probleem.

Electronic Arts geeft een verklaring op de officiële hulpsite: "We onderzoeken het probleem van Punkbuster, dat incorrect bans uitvoerde op sommige spelers. Begrijp alsjeblieft dat onze medewerkers bans van Punkbuster niet kunnen bekijken noch ongedaan maken, maar we werken samen met onze partners bij Even Balance om dit zo snel mogelijk op te lossen."

Even Balance is de ontwikkelaar van Punkbuster. Het eens populaire anti-cheat programma lijkt gedateerd en veel games gebruiken nu de anti-cheat software van Valve. Iets oudere games zoals Battlefield 3 werken echter nog steeds met Punkbuster, waardoor de ontwikkelaars van de games zelf geen invloed op bans kunnen uitoefenen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Eerste Shadow Warrior 3 gameplay getoond

Een vleugje Doom, een snuifje Titanfall.

Warzone en Modern Warfare bannen onterecht spelers

Eerlijke spelers komen terecht tussen cheaters.

Far Cry 6 release bekend

PSN klapt uit de biecht.

Far Cry 6 info lekt op PSN

Vindt plaats in "Cuba".

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread