Codemasters legt DLC voor Grid Autosport uit

HD texturen voor pc-versie gratis beschikbaar gesteld.

Codemasters maakt bekend wat de downloadbare uitbreidingen (DLC) voor Grid Autosport inhouden. De eerste is enkel voor de pc-versie en bestaat uit een gratis HD-texturenpakket.

Dit pakket komt online beschikbaar, tezamen met de lancering van de game. Deze zorgt voor een hogere visuele kwaliteit van de auto's.

"We willen het pakket optioneel maken, omdat de 4K texturen de prestaties van de game kunnen beïnvloeden," zo legt Codemasters-medewerker Ben Walke uit. "Dus in plaats van de minimum vereisten voor iedereen te verhogen, laten we keuze in jullie handen."

De game krijgt ook nog downloadbare uitbreidingen in de vorm van nieuwe auto's en mini-uitbreidingen. Er staan tot nu toe drie pakketten met nieuwe auto's gepland.

Er komen eveneens drie mini-uitbreidingen, elk met een ander thema. Elke voegt nieuwe locaties toe, terwijl sommige juist nieuwe auto's en spelmodi toevoegen.

De pc- en PlayStation 3-versies van de game krijgen een Season Pass om alle downloadbare uitbreidingen in één keer te betalen. De Xbox 360 versie heeft deze niet. De reden daarvoor is niet bekend.

Verder legt Codemasters ook nog uit dat de leaderboards in de Time Trail modus op het laatste moment uit de game zijn verwijderd. Maar de ontwikkelaar voegt ze zo snel mogelijk weer toe via een gratis update.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread