Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alfa Heroes of the Storm binnenkort naar Europa

Aanmelden middels een battle.net-account.

Binnenkort kunnen ook Europeanen aan de slag met de technische alfa van Heroes of the Storm.

"Het hoofddoel van de technische alfa is ons te helpen onderzoeken hoe onze infrastructuur en technische kant het doen op een breed spectrum van machines en connecties", is op de blog van Heroes of the Storm te lezen. "Daarnaast willen we via externe alfatesters kijken of onze hardware goed genoeg is om de groeiende Heroes-gemeenschap te ondersteunen."

De alfafase van Heroes of the Storm is tot dusver alleen beschikbaar voor Amerikanen. Binnenkort worden ook gamers uit Europa, Zuidoost-Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika en de rest van Noord-Amerika uitgenodigd voor de alfa. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze alfafase, meld je dan via je battle.net-account aan in de Battle Profile Page.

Heroes of the Storm is een nieuwe intellectuele eigendom van Blizzard. Personages uit het Warcraft-, Diablo- en Starcraft-universum komen in deze multiplayer online battle arena (MOBA) samen. De releasedatum is nog niet bekend.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Heroes of the Storm

PC, Mac

Related topics
PC
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties