Bedenkingen bij DayZ in Steam Summer Sale

Nog steeds in Early Access.

De zombie survival game DayZ heeft momenteel 15 procent korting in de Steam Summer Sale. De game zit echter nog altijd in de Early Access fase, wat gepaard gaat met een waarschuwing op Steam vanwege ontwikkelaar Bohemia.

"Koop de game alstublieft niet tenzij je actief de ontwikkeling wilt ondersteunen en bereid bent om te gaan met ernstige problemen en mogelijke onderbrekingen in de werking van de game," zo leest de waarschuwing op de Steam-pagina van DayZ .

Daarom reageert de ontwerper van de game Dean Hall geschokt op zijn Twitterpagina. "Vraag me alsjeblieft niet waarom je korting krijgt op DayZ. Net als iedereen heb ik er geen benul van en ben ik geschrokken," schrijft hij.

Op de sociale netwerksite Reddit voegt hij daaraan toe: "Ik heb geen idee waarom dit gebeurd is. Het is een complete verrassing voor me." Ook DayZ-producent Brian Hicks zegt op zijn Twitter: "Ik kan geen vragen beantwoorden over de korting op Steam. Dat is bedrijfgerelateerd en buiten mijn werkgebied."

Een woordvoerder van Bohemia zegt in een mail aan Eurogamer : "Brian en Dean waren aan het reizen en voor een tijdje onbeschikbaar. Het is mogelijk dat dit probleem door miscommunicatie veroorzaakt is, wat we hopelijk kunnen oplossen voor ze terug op kantoor zijn."

Ondanks de waarschuwing van Bohemia op Steam is DayZ al meer dan twee miljoen keer verkocht in ongeveer vier maanden. Zij die de game al kochten kunnen op Eurogamer Benelux de beste survivaltips voor DayZ lezen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread