Legendary Pictures produceert Dead Rising film

Maar komt niet uit in de bioscoop.

Capcoms Dead Rising-games krijgen een filmversie. Volgens Variety staat Legendary Pictures in voor de productie ervan. De productiemaatschappij werkte al mee aan blockbusters als The Dark Knight en Inception.

De film komt niet uit in de bioscoop. Aanvankelijk is de film enkel te zien door Amerikaanse gebruikers van Sony's video-on-demand-dienst Crackle. Uiteindelijk neemt Content Media de film over, om deze wereldwijd te verspreiden.

Lorenzo di Bonaventura is de producent van de Dead Rising-film. Hij werkte onder meer mee aan Michael Bay's Tranformers reeks. Tim Carter is aangenomen als schrijver. Hij pende eerder het verhaal voor de webserie Mortal Kombat: Legacy.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread