Halo voorlopig exclusief voor Xbox One

"Maar we luisteren naar pc-gebruikers…"

Halo: The Master Chief Collection en Halo 5: Guardians komen binnenkort enkel uit voor de Xbox One. Sommige Halo-games kwamen in het verleden ook uit voor de pc. Bonnie Ross van 343 Industries laat weten wel naar pc-gebruikers te luisteren.

"Momenteel focussen we alleen maar op de Xbox One," zegt de directeur van 343 Industries in een interview met Eurogamer. Halo: Combat Evolved en Halo 2 verschenen wel op pc. "Dat klopt," zegt Ross, "en Dan (Ayoub, uitvoerend producent bij 343 Industries) heeft Halo: Spartan Assault er op uitgebracht."

'We zijn toegewijd om een volledige en aangename ervaring van Halo: The Master Chief Collection naar Xbox One te brengen. We zorgen voor dedicated servers, een geünificeerde interface, meer visuele precisie en gameplay die draait op 60 frames per seconde,' schrijft community manager Andy Dudynsky in een blogpost.

Het is reeds bevestigd dat Halo: The Master Chief Collection zeker niet naar de Xbox 360 komt. De collectie bevat Halo 1, 2, 3 en 4, alsook alle multiplayer-maps en toegang tot de de televisieserie Halo: Nightfall.

Eerder werd bekend dat de bèta van Halo 5: Guardians beschikbaar is via Halo: The Master Chief Collection. De collectie komt uit op 11 november, Halo 5: Guardians in 2015.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread