Rockstar excuseert voor uitstel GTA Online Heists

Toch niet uit in de lenteperiode.

Rockstar Games stelt de lancering van zogenaamde 'Heists' uit voor Grand Theft Auto Online en excuseert daarvoor op de officiële website van de ontwikkelaar.

De missies stonden eerder gepland voor een lancering in de lenteperiode maar er is meer ontwikkeltijd nodig, aldus Rockstar. "Het uitstel spijt ons zeer maar we werken er hard aan om Heists zo snel mogelijk beschikbaar te maken," zo stelt de studio. "Weet dat we altijd ons best doen om de best mogelijke content af te leveren. Bedankt voor jullie geduld en begrip."

Hoe Heists er precies uit gaan zien in het online component van Grand Theft Auto V is nog niet duidelijk. In de hoofdgame stel je voor deze grote overvallen een crew samen en kies je voor een strategische of explosieve aanpak. De winst wordt aan het einde van de missie verdeeld onder de nog levende overvallers.

Sinds gister is er een nieuwe contentupdate uit. I'm Not A Hipster voor Grand Theft Auto Online is gratis te downloaden en voegt kledingstukken, voertuigen, races en meer toe.

Ook is sinds de afgelopen E3-beurs duidelijk dat Grand Theft Auto V voor pc, PlayStation 4 en Xbox One in ontwikkeling is. Voortgang die je nu al hebt gemaakt in Grand Theft Auto Online is over te zetten naar deze nieuwe versie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread