Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gameplay-beelden Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vanmiddag live

UPDATE: Bekijk hier de livestream terug.

UPDATE: De hele livestream is nu terug te bekijken. De daadwerkelijke gameplay van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain start rond de 45e minuut.

Bekijk op YouTube

ORIGINEEL: De eerste officiële gameplay-beelden van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain worden vanmiddag om 12:00 uur uitgezonden door Kojima Productions. De livestream voor het grote publiek is zowel in het Engels als Japans. Dit kondigt ontwikkelaar Hideo Kojima aan.

De gameplay-presentatie bevat dezelfde content als de sessies die journalisten te zien kregen op de E3-beurs van 2014. Hier werden verschillende oude en nieuwe elementen geïntroduceerd voor het nieuwste deel binnen de actievolle stealth-reeks. Zo is het mogelijk om tijdens missies mankrachten te rekruteren en heeft het sluipen in een doos nieuwe functies.

In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain neem je weer de rol aan van Big Boss, die nu als Venom Snake door het leven gaat. Na het verraad uit de proloog Ground Zeroes, is het hoofdpersonage op niets meer dan wraak uit. Een leger opbouwen en ongezien vijandelijke linies infiltreren behoren tot je voornaamste doel.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain komt in 2015 uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De livestream is te bekijken via Kojima Station.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.
Reacties