Battlefield Hardline bèta op pc open voor iedereen

PlayStation 4 bètaperiode verlengd.

Uitgever Electronic Arts stelt de gesloten bètafase van Battlefield Hardline op de pc open voor iedereen. Schrijf je jezelf in op de website van de game en kies je pc als platform, dan krijg je direct toegang.

De bètafase startte vorige week, maar was eerder enkel beperkt toegankelijk. Op deze manier is de bèta op de PlayStation 4 nog steeds te betreden. Visceral Games maakt bekend dat de bètaperiode met een week wordt verlengd, tot 26 juni. Een open bètafase volgt in de herfst.

Eens je toegang hebt speel je bonuscontent vrij, zoals een unieke skin voor je wapen in de volledige game en een dogtag voor Battlefield 4. Behaal je Rank 10, dan levert dat een speciale rugzak op. Tot slot verdien je 1000 in-game dollar wanneer je delen op Facebook aanzet. Daarvan koop je vervolgens wapens en uitrusting.

Battlefield Hardline is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De shooter van Visceral Games lanceert op 21 oktober 2014.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread