Destiny onthult exclusieve PlayStation content

Sony's consoles krijgen extra wapens, uitrustingen, schepen en meer.

Tijdens de persconferentie van Sony op de E3 (Electronic Entertainment Expo) van vorige week kondigde ontwikkelaar Bungie al aan dat de PlayStation 3- en PlayStation 4-versies van zijn MMO-shooter Destiny exclusieve content krijgen. Vandaag maakt Sony op de PlayStation blog bekend wat die exclusieve content voor Destiny precies bevat.

Allereerst ontvangen de PlayStation 3 en de PlayStation 4 twee maps. Dust Palace Strike is een co-op missie die zich situeert op Mars. Exodus Blue is dan weer een competitieve arena in de ruïnes van een neergestort ruimteschip.

Met de Manifold Seeker, de Vanir en de Argus krijgen de drie klassen in het spel elk een nieuw pantser. Ze krijgen ook wat extra slagkracht met het machinegeweer genaamd Monte Carlo en het Hawkmoon pistool.

Tenslotte mogen de spelers van Sony de sterren verkennen in drie exclusieve ruimteschepen: de Aurora Wake, de Crypt Hammer en de Outrageous Fortune.

Het is niet zeker of al deze zaken voor eeuwig beperkt blijven tot de PlayStation 3 en PlayStation 4, maar hun exclusiviteit is alvast verzekerd tot de herfst van 2015.

Destiny komt op 9 september uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Een pc-versie van Destiny staat momenteel niet gepland, maar ontwikkelaar Bungie sluit de mogelijkheid niet uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread