FIFA 15 naar 3DS, Nintendo Wii en PlayStation Vita

Maar niet naar Wii U.

Uitgever Electronic Arts heeft alle spelconsoles bekendgemaakt waarop je vanaf september FIFA 15 kunt spelen.

FIFA 15 komt uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, wat de versies zijn die EA openbaar gedemonstreerd heeft. De PlayStation 3 en Xbox 360 alsook de handhelds Nintendo 3DS en PlayStation Vita krijgen eveneens een versie. Ook de Nintendo Wii staat op het lijstje.

Volgens EA krijgen die laatste spelconsoles een bepaalde versie van FIFA 15 die niet overeenstemt met "de volledige game" die het bedrijf gedemonstreerd heeft. Niet alle gamefuncties zijn dus op alle spelconsoles beschikbaar.

Versies voor mobiele platformen, PlayStation 2 en Wii U vallen uit de boot. Tot en met FIFA 14 maakte EA Sports versies voor de PlayStation 2. Dat blijkt nu dus voorbij te zijn.

Het hoesje voor de Nintendo 3DS, Nintendo Wii en PlayStation Vita krijgt het label "Legacy Edition", maar het is niet duidelijk wat de verschillen met andere versies zijn.

Recent nog maakte EA op de E3-persconferentie de systeemvereisten voor FIFA 15 bekend. Ontwikkelaar EA Sports gaf te kennen dat de game rond emotie draait. De releasedatum is 26 september 2014.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread