'Pc-versie Destiny zeker in overweging'

Past het platform als een handschoen, aldus Activision.

Uitgever Activision overweegt een pc-versie van de MMO-shooter Destiny. Volgens Activision-topman Eric Hirshberg past dat platform de game als een handschoen, zo blijkt uit een interview met gamesite Polygon.

"We praten er over en we bekijken de situatie nauwkeurig," aldus Hirshberg. "Een pc-versie is logisch wanneer je kijkt naar het genre en het type game dat Destiny is. Geen aankondigingen, maar weet dat er stevig over gediscussieerd wordt."

Destiny is vooralsnog enkel voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One in ontwikkeling. Eerder liet ontwikkelaar Bungie weten te wachten met een pc-versie omdat daarmee de community te ver uit elkaar zou groeien. Door eerst te focussen op een game voor spelcomputers hoopt de studio zo het best mogelijke product af te ronden.

Activision steekt 500 miljoen dollar in het Destiny-project, dat minstens tien jaar loopt. Het is daarmee de duurste game ooit geproduceerd. De releasedatum van Destiny is vastgesteld op 9 september. De Destiny-bèta begint 17 juli exclusief op de PlayStation 4.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread