Palutena bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Neemt het op tegen Pit en Mario.

Nintendo kondigt Palutena aan als speelbaar karakter in Super Smash Bros. Dit maakt het bedrijf tijdens diens E3-persconferentie bekend.

Lady Palutena maakt deel uit de serie Kid Icarus. Het personage Pit komt uit hetzelfde universum. Super Smash Bros. komt uit voor de Nintendo 3DS en de Wii U. De 3DS-versie lanceert op 3 oktober, terwijl de Wii U-versie in de kerstperiode volgt.

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario en Diddy Kong keren terug. Animal Crossings 'Villager,' de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Mii Fighter en Lady Palutena zijn nieuw.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread