Bekijk hier de livestream van Sony's E3 persconferentie

Maak alle aankondigingen mee terwijl ze gemaakt worden!

Over een uur begint de E3-persconferentie van Sony. Om 03:00 uur, om precies te zijn. Ben je nog wakker? Bekijk hier dan de livestream, nachtbraker!

Wat heeft Sony dit jaar allemaal in petto? Nu de PlayStation 4 al een tijdje uit is maar de exclusieve games nog niet echt op gang zijn gekomen, is de tijd aangebroken om games, games en nog meer games te tonen.

Komt Sony Santa Monica met een nieuwe God of War? Krijgt The Last of Us: Remeastered een releasedatum? Wordt Sony's virtual reality-bril Project Morpheus getoond? Zien we de nieuwe Uncharted voorbij komen? En hoe zit het nu werkelijk met The Last Guardian?

Dat en nog veel meer zie je in onderstaande livestream.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread