Night in the Woods komt naar de PlayStation 4

Adventuregame van Infinite Falls.

Ontwikkelaar Infinite Falls brengt Night in the Woods naar de PlayStation 4. Dat meldt maker Scott Benson op de PlayStation Blog. Er komt ook een versie voor de pc en Mac. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Night in the Woods is een adventure/exploration game die de nadruk legt op verhaal, personages en plaatsen. De protagonist is de katachtige Mae die naar haar vrienden in Possum Springs terugkeert. Ze ontdekt echter dat het dorp in een neerwaartse spiraal zit en dat heel wat dingen veranderd zijn. Daarnaast beweegt er iets in het bos dat een constante bedreiging vormt voor het dorp.

"We willen personages maken waarin je jezelf herkent," vertelt Benson, "en een dorp maken waar veel mensen vandaan komen. Night in the Woods is een verhaal over loslaten en volhouden, over de onontkoombaarheid van de dood... en pizzafeestjes."

Night in the Woods werd vorig jaar via Kickstarter gefinancierd. Infinite Falls wil de game idealiter in de herfst uitbrengen. "De herfst in het algemeen," verduidelijkt Benson, "niet specifiek deze herfst."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread