Microsoft heeft bekendgemaakt dat downloadbare uitbreidingen (DLC) voor Call of Duty: Advanced Warfare eerst naar de Xbox-consoles komen. Dat maakte het bedrijf bekend op de E3 (Electronic Entertainment Expo) beurs te Los Angeles.

Microsoft zei niet hoe lang de downloadbare uitbreiding exclusief voor Xbox blijven, maar downloadbare uitbreidingen voor eerdere delen in de Call of Duty reeks hanteerden hetzelfde systeem; toen bleef de content ongeveer één maand exclusief.

Daarnaast toonde Activision nieuwe gameplay van een stuk in Seoul. Een team van soldaten overleeft er een helicoptercrash en wordt vervolgens aangevallen door robots. Het is nu ook mogelijk om deuren van auto's mee te dragen als schild.

Het grootste deel van de interface is vanaf nu ook geïntegreerd in de game; zo verschijnt de munitie-teller voor wapens op de wapens zelf.

Call of Duty: Advanced Warfare komt op 4 november 2014 uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Een aparte studio zal de PS3- en Xbox 360-versie van Advanced Warfare maken. Bekijk hieronder de versie beelden van de E3.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content