Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Honkbal en boksen ook in Wii Sports Club

Complete fysieke versie vanaf 11 juli in de winkels.

De disciplines van het honkbal en boksen zijn vanaf 27 juni beschikbaar voor Wii Sports Club op de Wii U. De fysieke versie met alle vijf sporten is vanaf 11 juli verkrijgbaar.

In honkbal gebruik je de Wii MotionPlus controller als honkbalknuppel, terwijl je met de Wii U GamePad de bal gooit en vangt. Boksen op de Wii U doe je met een Wii Remote Plus controller in elke hand.

Honkbal en boksen zijn de laatste twee van de vijf Wii Sports mini-games die naar de Wii U komen. Sinds eind 2013 zijn de sporten tennis, bowlen en golf al beschikbaar voor de Wii U.

Alle games zijn voor 9,99 euro per stuk in de eShop te downloaden. Ook is het mogelijk de sporten gedurende 24 uur voor de prijs van 1,99 euro te spelen.

De fysieke versie van Wii Sports Club met alle vijf sporten ligt vanaf 11 juli in de winkels. De prijs van de winkelversie is nog niet bekend. Alle Wii U-bezitters die op 27 juni Wii Sports Club downloaden, krijgen 48 uur de tijd om alle vijf de sporten gratis uit te proberen.

Wii Sports Club is een Wii U-versie van Wii Sports. De game komt met verbeterde besturing, HD-graphics en online mogelijkheden.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Wii Sports

Nintendo Wii

Wii Sports Club

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties