Batman: Arkham Knight uitgesteld tot 2015

Wel meer details over de Batmobile.

Rocksteady Studios heeft gemeld dat Batman: Arkham Knight niet in oktober van dit jaar, maar pas in 2015 op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitkomt. De ontwikkelaar geeft wel meer details vrij over de Batmobile.

Volgens USgamer komt de Batmobile over als "een zwaar gepantserd en zwaar bewapend oorlogsvoertuig dat spelers kunnen meenemen naar een groot aantal openluchtplaatsen van het gigantische Gotham City."

"Zet de machine in gevechtmodus en er komt een groot machinegeweer tevoorschijn. Wanneer die volledig opgeladen is, kan hij verwoestende explosieve schoten afvuren. Die zijn in staat om het pantser van vijandige machines af te rafelen."

Batman kan de Batmobile met een druk op de knop oproepen. Hij kan zowel naar de Batmobile lopen om hem te besturen of dat van op afstand doen. "Kortom, het is de bedoeling dat de Batmobile werkt als een verlenging van Batman zelf."

De Arkham Knight is de belangrijkste slechterik van de game en lijkt op een "lenige, tactisch gepantserde spiegeling van Batman zelf, maar is meer de commandant van een privéleger."

Batman: Arkham Knight legt nieuwe klemtonen, maar "Rocksteady Studios verliest de ziel van Batman niet, wat de eerste twee games zo raak vastlegden. Je bent nog steeds de Dark Knight." Dat betekent vlottere third-person gevechten met nieuwe elementen en vlottere puzzels in de omgeving.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread