Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fouten Watch Dogs herstellen is hoogste prioriteit

Ubisoft herstelt technische problemen van de pc-versie.

Kort na de verschijning van Watch Dogs op pc zijn veel technische problemen aan het licht gekomen. Zo was de pc-versie wegens verificatie problemen met Uplay voor velen onspeelbaar. Hoewel er nog geen datum voor een patch bekend is, lost Ubisoft deze problemen op met hoge prioriteit.

Dat staat te lezen op het Britse forum van Ubisoft . "We hebben nog geen vermoedelijke datum in zicht," zegt forum manager Mr_Shade, "hoewel er met hoge prioriteit gewerkt wordt om dit op te lossen."

Over een releasedatum voor de patch spreekt de manager zich niet uit. "Het spijt me, Ubisoft heeft het onderzoek nog niet voltooid en er is nog geen werkende patch. Alles wat ik zou zeggen, zou een gok zijn, dus zeg ik liever 'geen commentaar'. Ik wil niemand misleiden."

Ondanks die problemen is Watch Dogs de meest succesvolle lancering van een nieuwe reeks ooit in het Verenigd Koninkrijk. Daarmee verbreekt de game het vorige record van L.A. Noire en is het de 17de grootste lancering aller tijden in het Verenigd Koninkrijk. Sander vond in zijn Watch Dogs review dat de game "maar half werk levert."

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties