Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden van Project Beast staan online

Het nieuwe project van From Software.

De eerste beelden van Project Beast van From Software en Sony Japan Studio staan online. Leden van het NeoGAF forum hebben alle tot nu toe gelekte beelden van de game aan elkaar gemonteerd en komen tot een eindresultaat van ongeveer twintig seconden.

Het filmpje toont hoe de speler door een donker en macaber bos loopt, enkele vijanden aanvalt en een kamer binnentreedt met een grote vijand erin; waarschijnlijk een baasgevecht. Ook de 'mistpoorten' bekend van de Souls-reeks maken hun opwachting in het filmpje. Vanwege de vele gelijkenissen met de Souls-reeks en de hernieuwde samenwerking met Sony Japan verwachten velen dan ook dat Project Beast een vervolg op of een spirituele opvolger van Demon's Souls uit 2009 wordt.

Volgens geruchten is Project Beast een samenwerking tussen From Software en Sony Japan Studio. Omdat Sony Japan in het verleden Demon's Souls van From Software exclusief voor de PlayStation 3 uitgaf, gaat men er van uit dat Project Beast exclusief naar PlayStation 4 komt.

Hidetaka Miyazaki staat als bedenker van de Souls-reeks aan het roer van Project Beast. Bij de ontwikkeling van Dark Souls 2 vervulde hij een toezichthoudende rol. Onlangs nog werd Miyazaki gekozen als de nieuwe bestuurder van From Software.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Demon's Souls

PS5, PS3

Related topics
PS4
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties