Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste info Battlefield: Hardline gelekt

Politiemacht centraal in nieuwe game.

Informatie over de nieuwe Battlefield game is gelekt na een update van Battlelog. De nieuwe game heet Battlefield: Hardline en focust op de politiemacht.

Enkele personen vonden vandaag een logo en wat artwork voor Battlefield: Hardline op de server van uitgever Electronic Arts. Ook vond men een set symbolen met de naam "BFH" voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Andere data bevat de naam van vier klasse voor soldaten (Enforcer, Mechanic, Operator en Professional), verwijzingen naar een kaart voor de multiplayermodus (MP_Downtown) en delen van een welkomstbericht voor wie zich inschrijft voor de bèta-versie van de game. Er zijn ook al enkele namen van spelmodi bekend: Blood Money, Bomb Squad en Carrier Assault. De Twitter account Battlefield Daily vond ook een lijst met beloningen voor de game.

De game is in ontwikkeling bij Visceral Games, de studio bekend voor de Dead Space reeks. Battlefield: Hardline kreeg binnen de studio de codenaam Havana. Volgens bronnen helpen enkele werknemers bij de studio Ghost Games (verantwoordelijk voor Need for Speed: Rivals) mee met de ontwikkeling van Battlefield: Hardline, na de keuze van Electronic Arts om dit jaar geen nieuwe game in de Need for Speed reeks uit te brengen.

Read this next