Destiny eerste preloaded game op PlayStation 4

Vroege vogels krijgen toegang tot bčta.

Destiny is de eerste game die de preload-functie van de PlayStation 4 ondersteunt. Daarnaast krijgen kopers die er vroeg bij zijn toegang tot de bètaversie van de game.

Preloaden van games is sinds firmware-upgrade 1.70 mogelijk, die eind april voor de PlayStation 4 uitrolde. De nieuwe functie zorgt ervoor dat je aangeschafte games al voor de lanceringsdatum downloadt en installeert. Op de dag van de release ga je dan direct aan de slag.

De geruchten gingen dat Watch Dogs als eerste game deze functie zou ondersteunen. Sony zegt echter dat Ubisoft preloaden van games vooralsnog niet ondersteund. Destiny is daardoor de eerste game die op de PlayStation 4 van tevoren gedownload en geïnstalleerd kan worden.

Destiny is sinds vandaag alvast te bestellen in de PlayStation Store. Wie de game nu al aanschaft, krijgt in juli toegang tot de bètaversie van de game. Eenmaal de reservering gemaakt, maak je op de website van Bungie een account aan en koppel je die aan je PSN ID. Daarna krijg je een uitnodiging van Bungie.

Destiny is een first-person online shooter met RPG-elementen en staat gepland voor 9 september 2014. De bèta is net als de uiteindelijke game beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread