2K onthult releasedatum Evolve

In oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Uitgever 2K en ontwikkelaar Turtle Rock Studios maken bekend dat Evolve vanaf 21 oktober verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Evolve is een multiplayer-shooter van de makers van Left 4 Dead. Hierin neem je het met vier 'hunters' op tegen een monster, dat wordt bestuurd door een vijfde speler. De verschillende karakterklassen (Trapper, Support, Assault en Medic) vullen elkaar aan. Zo is het zaak om als een team samen te werken en het monster te doden.

Iedereen die Evolve alvast besteld krijgt toegang tot de Monster Expansion Pack, met daarin de Savage Goliath-skin en gratis toegang tot een nieuw speelbaar monster na de lancering van de game. Andere pre-order acties zijn er in de vorm van de Exterminator Weapon Skin Pack en de Instant Hunter Pack, die per winkelketen verschillen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread