Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tomodachi Life wordt geleverd met gratis demoversies

Laat vrienden aan de game proeven met de Welcome Version.

Eens je de simulatiegame Tomodachi Life koopt, krijg je twee eShop-downloadcodes om aan vrienden of familie te geven. Dat laat ze de Welcome Version gratis downloaden op hun eigen Nintendo 3DS, zo maakt Nintendo vandaag bekend.

Vervolgens is het de bedoeling dat de verschillende Mii's bij elkaar op bezoek gaan op het eiland waar de game zich afspeelt. De Mii's reageren op elkaar naargelang hun persoonlijkheden.

Wanneer de Welcome Version is uitgespeeld, speel je een pandakostuum vrij dat over te zetten is naar de volledige versie. Net zoals alle andere progressie.

Tomodachi Life komt op 6 juni uit. Het is het eerste deel uit de Tomodachi-reeks dat buiten Japan uitkomt. Daar is de serie een groot succes. In het westen is de titel vooralsnog veelal negatief in het nieuws geweest wegens het ontbreken van homoseksuele relaties: enkel een mannetjes en een vrouwtjes-Mii worden op elkaar verliefd en kunnen met elkaar trouwen.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tomodachi Life

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties