Ubisoft kondigt Child of Light aan voor de PlayStation Vita. De JRPG-geďnspireerde platform-game komt op 2 juli zowel digitaal als fysiek uit.

In Child of Light ontwaak je als Aurora in een fantasierijke wereld vol vreemde fauna en flora. Samen met je excentrieke bondgenoten ga je turn-based gevechten aan tegen duistere wezens en enorme eindbazen. De game wordt gekenmerkt door de opvallende visuele stijl, die gebouwd is met de UbiArt engine.

Bij de Complete Edition die als fysieke versie in de winkels ligt vind je een bonusqueeste, een nieuw personage en nieuwe verzamelobjecten. De game kwam voorheen uit pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Lees de mening van Sander over die versie in zijn Child of Light review.

child

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Meer artikels van Sander van Dalsum