Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Swords & Soldiers HD op 22 mei voor de Wii U

Voor 2,99 euro te downloaden.

Op 22 mei komt Swords & Soldiers HD uit voor de Wii U. De game is vanaf dan voor 2,99 euro te downloaden in de Wii U eShop.

Ontwikkelaar Two Tribes zet de game van Ronimo Games momenteel over naar de Wii U. De Nederlandse studio is onder meer bekend van Toko Tori en andere indietitels in de eShop, en helpt nu Ronimo bij de overzet.

De HD-versie van de game is voorzien van een hogere resolutie ten opzichte van het origineel. Sword & Soldiers HD is met zowel de Wii U GamePad als met de Wii Remote speelbaar. Ook is er een offline multiplayermodus voor twee spelers.

Swords & Soldiers werd in 2009 voor de Nintendo Wii uitgebracht door het Nederlandse Ronimo Games (Awesomenauts). De game werd later ook op de pc, Mac en PlayStation 3 uitgebracht, en in draagbare vorm voor Android, iOS en Nintendo 3DS. De studio werkt momenteel aan een tweede deel, exclusief voor de Wii U.

Swords & Soldiers is een sidescrolling strategiegame waarin je een leger van Vikingen, Azteken of Chinezen aanstuurt. Elk volk heeft eigen manschappen en specialiteiten die je inzet tegen andere legers.

Cover image for YouTube videoSwords and Soldiers HD

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Swords & Soldiers

iOS, PS3, Nintendo Wii, PC

Swords & Soldiers 2

Nintendo Wii U

See 1 more

Swords and Soldiers HD

iOS, Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties