Zombie survival game Dying Light uitgesteld tot februari 2015

Maar komt nog steeds uit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Ontwikkelaar Techland stelt de open-wereld zombiegame Dying Light uit tot februari 2015. Tot nu toe stond 2014 nog als releasedatum gepland.

De studio laat aan Eurogamer weten dat de game ondanks verschillende geruchten nog steeds op de oudere generatie consoles uitkomt. "We hoeven geen compromissen te sluiten voor de vijf platformen waar de game naartoe komt," stelt Techland.

Techland geeft in een interview aan dat er door de maanden heen steeds dichter naar het oorspronkelijke idee voor Dying Light wordt toegewerkt en dat hierdoor niet gestopt wordt voordat het echt klaar was. Het 'Natural Movement' systeem van de game verandert volgens de ontwikkelaar alles wat je van het genre verwacht; een vroegtijdige release van de game zou een opoffering van het potentieel van dat systeem betekenen.

Techland maakte eerder al de Dead Island-reeks en de Call of Juarez-reeks. Dying Light komt uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Resident Evil 3 remake aangekondigd

Wordt volgend jaar op ons car-los gelaten.

The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd

Inclusief nieuwe gameplaytrailer.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread