Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zombie survival game Dying Light uitgesteld tot februari 2015

Maar komt nog steeds uit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Ontwikkelaar Techland stelt de open-wereld zombiegame Dying Light uit tot februari 2015. Tot nu toe stond 2014 nog als releasedatum gepland.

De studio laat aan Eurogamer weten dat de game ondanks verschillende geruchten nog steeds op de oudere generatie consoles uitkomt. "We hoeven geen compromissen te sluiten voor de vijf platformen waar de game naartoe komt," stelt Techland.

Techland geeft in een interview aan dat er door de maanden heen steeds dichter naar het oorspronkelijke idee voor Dying Light wordt toegewerkt en dat hierdoor niet gestopt wordt voordat het echt klaar was. Het 'Natural Movement' systeem van de game verandert volgens de ontwikkelaar alles wat je van het genre verwacht; een vroegtijdige release van de game zou een opoffering van het potentieel van dat systeem betekenen.

Techland maakte eerder al de Dead Island-reeks en de Call of Juarez-reeks. Dying Light komt uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dying Light

PS4, Xbox One, PC

Awaiting cover image

Dying Light (cancelled)

PS3, Xbox 360

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties