Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beelden van bèta-versie PlayStation Now gelekt

Naast interface ook twee werkende games te zien.

Er zijn voor het eerst bewegende beelden te zien van PlayStation Now. Sony's streamingdienst is nog volop in ontwikkeling en wordt momenteel door Amerikaanse bèta-testers onder handen genomen.

Op de off-screen beelden is onder meer de interface van PlayStation Now te zien. De maker van het filmpje navigeert hierbij door een lijst van games. Vervolgens gaat de bèta-tester met de games Puppeteer en Saint Row: The Third aan de slag.

PlayStation Now is een streamingdienst van Sony waarmee je op den duur populaire PlayStation 3-games streamt. Door games te huren of je te abonneren op de dienst zijn deze games in eerste instantie speelbaar op de PlayStation 3 en PlayStation 4. In een later stadium wordt dit uitgebreid naar de PlayStation Vita, Sony Bravia televisies en andere PlayStation Now-ready apparatuur.

De dienst maakt het als enige mogelijk om PlayStation 3-games op een PlayStation 4 af te spelen. De nieuwste spelcomputer van Sony is van zichzelf niet backwards compatible. PlayStation Now komt deze zomer uit in de Verenigde Staten en Canada. Europa komt pas op zijn vroegst in het eerste kwartaal van 2015 aan de beurt.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties