The Elder Scrolls Online spelers ontvangen gratis speeltijd

Vijf dagen ter compensatie voor lanceringsproblemen.

Spelers van The Elder Scrolls Online ontvangen gratis speeltijd. Ontwikkelaar Zenimax Online biedt vijf dagen aan ter compensatie voor de lanceringsproblemen van de fantasierijke MMORPG.

De aangeboden speeltijd is voor iedereen die zich voor 2 mei (02:00 uur) registreert. "We erkennen dat bepaalde technische problemen de ervaring van een aantal spelers heeft aangetast. Om deze mankementen te repareren gingen onze megaservers offline, wat deze spelers speeltijd heeft gekost", meldt regisseur Matt Firor op de officiële website van de game.

Ook onthult de ontwikkelaar een aantal toekomstige updates die The Elder Scrolls Online krijgt. Een gerechtigheidssysteem, het aanpassen van uitrustingen, nieuwe dungeons en Thieves Guild missies behoren onder andere tot de toevoegingen. De volledige lijst vind je op de website van de studio.

Zenimax Online is niet de eerste MMO-ontwikkelaar die een compensatie aan spelers biedt. Consumenten die Final Fantasy XIV: A Realm Reborn via de PlayStation Store kochten, kregen hun aankoopbedrag vergoed na lanceringsproblemen. Andere spelers van de game kregen 14 dagen speeltijd aangeboden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread