Warner Bros. registreert domeinnaam BlackSite: Area 51

'Met bedoeling te gebruiken.'

Uitgever Warner. Bros Interactive heeft de domeinnaam BlackSite: Area 51 geregistreerd onder een handelsmerk 'met de bedoeling om het te gebruiken.' Een gebruiker van het NeoGAF-forum merkte de registratie op.

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk een nieuwe game komt in de Area 51-reeks. Uitgevers registreren vaak handelsmerken met enkel het doel om namen van bekende reeksen te beschermen.

Warner Bros. Interactive kocht uitgever Midway Games op in 2009 en verkreeg op die manier de rechten op BlackSite: Area 51. Ook de Mortal Kombat-reeks kwam op die manier in het portfolio van de uitgever terecht.

De originele Area 51 is een light gun game die in 1995 uitkwam voor de arcademachines en later werd overgezet naar de pc, PlayStation en Sega Saturn. De sequel Area 51: Site 4 verscheen in 1998. In 2003 verkreeg Midway Games de rechten op de serie en ontwikkelde in 2005 nog de reboot Area 51 voor de pc, PlayStation 2 en Xbox. De laatst verschenen game in de reeks is BlackSite: Area 51 uit 2007 voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Humble Bundle lanceert Humble Choice-abonnement

Ter vervanging van de Humble Monthly Bundle.

Crusader Kings 3 aangekondigd

Voor vorst, voor vrijheid en voor recht.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread