Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft onthult seizoenpas Watch Dogs

Verhaaluitbreiding, nieuwe modus, wapens en outfits.

Ubisoft onthult de inhoud van de Watch Dogs seizoenpas. Deze bevat onder andere een verhaaluitbreiding waarin je met het personage T-Bone speelt.

Ook krijg je via de pas toegang tot de nieuwe spelmodus 'Conspiracy!'. Hierin vecht je met nieuwe technologie tegen cyborgs in een alternatief universum. Daarnaast zijn er ook meer wapens en outfits beschikbaar, waaronder een door Chicago gangsterfilms-geïnspireerd kostuum. Deze maakt onderdeel uit van de Untouchables Pack.

Bij het aanschaffen van de seizoenpas heb je een week eerder toegang tot de content dan degenen die de uitbreidingen afzonderlijk kopen. Als je al van plan bent alle content te kopen, dan ben je met de seizoenspas 25 procent goedkoper uit dan wanneer je elk onderdeel los koopt.

Watch Dogs is vanaf 27 mei verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3 PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De seizoenspas is voor alle platformen geldig. De Wii U-versie van Watch Dogs komt later uit. De extra content en daarmee de seizoenspas zelf komen niet voor Nintendo's spelcomputer uit.

Bekijk op YouTube

Read this next