Activision kondigt Skylanders: Trap Team aan

Vang slechteriken in de nieuwe Traptanium Portal.

Activision kondigt Skylanders: Trap Team aan, de jongste telg in de populaire Skylanders-reeks. Via de nieuwe Traptanium Portal heb je de mogelijkheid verslagen vijanden te vangen in een fysiek kristal van het corresponderende element.

Eens de tegenstander is geabsorbeerd en zodoende is getransporteerd naar de 'echte' wereld, hoor je zijn of haar stem vanuit de speakers in het kristal. Door deze op de Portal te klikken laat je het wezentje weer los in de game, dit keer om voor je te vechten. Wanneer je dit in combinatie doet met een Skylanders-figuurtje, vormen ze samen een Trap Team.

In Skylanders: Trap Team vang je zo meer dan veertig verschillende vijanden. Ook komen er zestig nieuwe Skylanders-figuurtjes op de markt. De game lanceert 10 oktober voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Wii, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Voor de Nintendo 3DS is een losse game in ontwikkeling.

sky

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread