Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Golf: World Tour krijgt downloadbare uitbreidingen

Nintendo introduceert seizoenspas.

Nintendo brengt drie downloadbare uitbreidingen uit voor de Nintendo 3DS-game Mario Golf: World Tour. Via Trial Tournaments kun je de content eerst proberen, voor je tot een aankoop overgaat.

De hoofdgame bevat tien golfbanen en 126 holes. Via de Mushroom Pack (2 mei), Flower Pack (later in mei) en de Star Pack (juni) krijg je toegang tot nog 108 holes en extra personages. Ieder pakket bezit twee nieuwe banen met 18 holes per stuk. Je ontvangt Toadette bij de Mushroom Pack, Nabbit bij de Flower Pack en Rosalina bij de Star Pack.

De pakketten kosten los van elkaar €5,99. Ook zijn ze gezamenlijk te koop in een Three-Pack Set, die tot 31 mei voor €11,99 verkrijgbaar is. Daarna kost deze €14,99. Als bonus krijg je hierbij ook het personage Gold Mario, die munten uitdeelt bij iedere afgelegde yard. Het karakter is ook los te koop, eens alle drie uitbreidingen zijn uitgebracht.

Mario Golf: World Tour is vanaf 2 mei verkrijgbaar.

Cover image for YouTube videoMario Golf: World Tour - Trailer (Nintendo 3DS)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mario Golf: World Tour

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties