Uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward voegen via een downloadbare uitbreiding de stemmen van rapper Snoop Dogg en acteur R. Lee Ermey toe aan Call of Duty: Ghosts. De pakketten heten respectievelijk de Snoop Dogg Voice Pack en de Drill Instructor Voice Pack. Beide kosten drie dollar.

Het is niet de eerste keer dat rapper Snoop Dogg een rol speelt in een game; eerder had hij al een kleine rol in Tekken Tag Tournament 2 en speelde hij zelf de hoofdrol in zijn game Way of the Dogg.

Acteur R. Lee Ermey is vooral bekend vanwege zijn rol als de militaire drilinstructeur Hartman uit de film Full Metal Jacket van Stanley Kubrick. De acteur werkte vroeger zelf in het leger als drilsergeant en kreeg dankzij die vertolking een nominatie voor een Golden Globe.

De extra stemmen lanceren op 22 april eerst exclusief via Xbox Live voor zowel de Xbox 360 als de Xbox One. De versies voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Nintendo Wii U krijgen de uitbreidingspakketten later.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Ghosts - Walkthrough

Alle missies in detail beschreven en de locaties van alle Rorke Files!

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.