Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch voor Titanfall geeft pc-versie problemen

Klachten over langere laadtijden en toegenomen lag.

De patch van 10 april voor first-person shooter Titanfall tast de prestaties van de pc-versie van de game aan. Zo klaagt een aanzienlijk aantal spelers op de sociale netwerksite Reddit over langere laadtijden sinds de laatste update. Sommige spelers geraken de match zelfs maar binnen nadat die al is gestart en krijgen de introductie tot de match niet te zien. Andere spelers melden tevens problemen met lag sinds de lancering van de update.

De patch voegt private matches en nog andere een aantal kleinere updates aan de game toe, zoals het aanpassen van de krachtbalans van wapens en vaardigheden. De volledige lijst met aanpassingen staat op de blog van Titanfall.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft laten weten alle feedback op de officiële fora te lezen, maar heeft nog niet gereageerd op de huidige klachten. Ook uitgever Electronic Arts laat nog niks weten.

De update volgt op de aankondiging van de aankomende uitbreiding Expedition. Net na de lancering van Titanfall hadden pc-spelers ook even problemen, maar deze hadden te maken met de verbinding met speelplatform Origin.

Titanfall is sinds 13 maart uit voor pc en Xbox One. De versie voor Xbox 360 is sinds 11 april verkrijgbaar.

Bekijk op YouTube

Read this next