Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Remastered duikt op in PlayStation Store

UPDATE: Sony kondigt PlayStation 4-versie officieel aan.

UPDATE: Sony kondigt The Last Of Us Remastered aan voor een lancering in de zomerperiode van 2014. De PlayStation 4-versie draait op een resolutie van 1080p en de karaktermodellen zijn tevens in een hogere resolutie. De schaduw- en lichteffecten zijn verbeterd en de textures zijn ook geüpgraded.

Remastered bevat tevens optioneel audiocommentaar voor de tussenfilmpjes, als ingesproken door creative director Neil Druckmann en de stemacteurs Troy Baker (Joel) en Ashley Johnson (Ellie).

Zoals de geruchten deden vermoeden wordt de hoofdgame gebundeld met de Left Behin-uitbreiding, maar ook met de Abandoned Territories multiplayer map pack en de voorheen onaangekondigde Reclaimed Territories pack. Daarover volgen later de details.

ORIGINEEL: De mogelijke PlayStation 4-versie van The Last of Us duikt op in de Amerikaanse PlayStation Store (via NeoGAF) onder de noemer The Last of Us: Remastered. Via de banner is de titel alvast te bestellen, hoewel deze nu nog linkt naar een 404-pagina.

De PlayStation Store-versie kost 59,99 dollar, zoals aangegeven op de banner. Volgens de geruchten bevat de Remastered-versie de hoofdgame met de Left Behind-uitbreiding.

Het bestaan van de overzetting van de vooralsnog PlayStation 3-exclusieve The Last Of Us lekte eerder dankzij een woordvoerder van Sony Turkije, die meldde dat de PlayStation 4-versie gepland staat voor de zomer. Een officiële aankondiging is nog niet gedaan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties